• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone 8 Plus

Ett brett sortiment av begagnade iPhone 8 Plus mobiltelefoner ger dig möjligheterna att hitta något som passar just dig. Välj en begagnad iPhone 8 Plus från listan här under, det finns en god variation av skick, färger och lagringsutrymme att välja mellan.En större skärm med större batteri

För dig med lite större krav (skratt) så finns det begagnade iPhone 8 Plus mobiler med sin passande större skärm. Med hjälp av en större skärm så kan du verkligen njuta av dina favoritserier även på resande fot.

Tack vare ett större batteri än iPhone 8 så räcker batteriet generellt i upp till 21 timmar  av aktivt användande. Detta ser till att hålla dig lugn eftersom du slipper stressa över ifall en begagnad iPhone 8 Plus ens kommer räcka en dag. Även om batterikapaciteten kan skilja sig från en enhet till en annan garanterar vi att telefonens batterikapacitet inte ska vara ett problem för våra kunder.

Processor och kamera i harmoni

Att köpa iPhone 8 Plus begagnat innebär att du kan ta del av kamerakvalitet som fortfarande står sig i jämförelse med några av de senaste telefonsläppen. Även om det är rusningstrafik i kamerautvecklingen idag så bjuder iPhone 8 Plus på 12MP för den bakre kameran med slowmotion-inspelning i upp till 240FPS även i 1080p (FullHD). En betydligt snabbare processor än föregångarna ger dig också möjligheten att ta ännu bättre bilder i blandade eller mörka ljusförhållanden. 

I teorin så är det inte så stor skillnad mellan kamerorna i iPhone 7 Plus och iPhone 8 Plus, men Apples A11 Bionic chip bjuder på rikligt med processorkraft som vidgar gapet mellan modellerna. Sätt dem sida vid sida en sen kväll och ta några bilder, du lär bli imponerad.

En trådlös väg framåt

Tillsammans med detta större batteriet så nyttjar iPhone 8 Plus en bakre glasyta för att kunna dra nytta av trådlös laddning. Äntligen kan du ladda din begagnade telefon på precis det sätt du vill! I dagens mobilmarknad så finns det gott om olika laddningsstationer för iPhone 8 Plus som fyller dubbla funktioner, de är både laddningsplattor och ställ. Enkelheten i att luta sin telefon mot en platt stående yta och både ladda samt titta på film samtidigt är något man inte gärna släpper när man väl har testat det första gången.

Bildkvalitet i sanna toner

I samband med lanseringen av iPhone 8 / 8 Plus så visade Apple också upp sin nya True Tone teknologi. Med hjälp av True Tone så kan du njuta av naturliga färger oavsett om du befinner dig på toaletten, sovrummet eller på stranden. I din begagnade iPhone 8 Plus finns alltså denna sofistikerade teknik, byggd genom flera miljoner bilder som har skickats till ett program som sedan lärt sig att känna igen olika miljöer och ljusförhållanden genom sensorerna i telefonen. Det är imponerande teknik, och du lär känna skillnaden när du testar att jämföra om du köper en iPhone 8 Plus begagnat.

Ett komplett och långvarigt paket

Medan iPhone 7 / 7 Plus är mycket prisvärda så ligger de i riskzonen för att bli slopade av Apple inom ett eller två år. De mest avgörande faktorerna för huruvida Apple fortsätter att släppa uppdateringar till sina telefoner är hårdvara och formfaktor. Från det perspektivet så har iPhone 8 Plus ett övertag då hårdvaran är ett gott steg upp från sin föregångare. Köper du en begagnad iPhone 8 Plus så kan du räkna med officiellt mjukvaru stöd flera år framåt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: