• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone 7 Plus

Få en begagnad iPhone 7 Plus på 2 dagar! I dagens marknad blir ju allting mycket snabbare, och medan vi inte vet vart gränsen går så är vi stolta över att leverera begagnade iPhone 7 Plus mobiler inom 2 dagar. När du har valt vilken telefon du vill ha kan du ta dig över till våra tillbehör så du är förberedd och säker med din begagnade iPhone 7 Plus.Känn styrkan i en begagnad iPhone 7 Plus

En större tåligare telefon med senaste operativsystemet från Apple, det är vad du får när du köper iPhone 7 Plus begagnat. Telefonen är något större än sitt mindre syskon iPhone 7 men i jämförelse med sin föregångare iPhone 6S Plus så bantade faktiskt iPhone 7 Plus hela 4 gram (från 192g till 188g).

Skärmen har samma upplösning som den tidigare generationens mobiler från Apple, som iPhone 6 Plus. Däremot så fick bildkvaliteten en uppgradering med generationsbytet, till skillnad från sin föregångare så har nämligen denna modellen 25% högre ljusstyrka med förbättrad färgåtergivning. Med begagnade iPhone 7 Plus så får man med andra ord en klart godkänd filmupplevelse.

Begagnad med ypperlig kamera

Telefotolinsen är en distinkt uppgradering från iPhone 7. För den oinsatte kan det vara intressant att veta att detta innbär 2x optisk zoom samt 10x digital zoom. Iphone 7 har bara 5x optisk zoom. Bokeh finns också till skillnad från iPhone 7 (check).

När man tittar på de telefonerna som släpptes för cirka tre år sedan så hade Apple en design som de lät stanna kvar ovanligt länge. Från en begagnad iPhone 6 Plus till en begagnad iPhone 7 Plus finns knappt några påtagliga yttre skillnader. Det enda som tydligt signalerar att telefonen är en uppgradering är den dubbla uppsättningen kameror på baksidan. Tack vare detta så har den möjligheten att erbjuda 2x optisk zoom och 10x digital zoom, detta är en dubbel förbättring gentemot iPhone 7. I jämförelse med de äldre modellerna så hanterar kameran även dåliga ljusförhållanden märkbart bättre.

Begagnat med energiskt batteri

Till skillnad från sitt mindre syskons snåla 13 timmar så har iPhone 7 Plus upp till 21 timmars batteritid med 3G/4G aktiverat. En begagnad iPhone 7 Plus från oss har mellan 80 – 100% i batterikapacitet, vilken nivå beror på vilken klassificering telefonen har och lite tur men vi säljer inga telefoner med dåliga batterier, mottar man ett sådant på grund av hanteringsfel så hjälper vi dig (kontakta oss på info@teknikhouse.se).

Turligt nog så kan du alltså förvänta dig en begagnad mobil med ett batteri som räcker betydligt längre än Apples tidigare släppta modeller. Ta dig igenom dagen utan att oroa dig för om du behöver ladda telefonen under eftermidaggen, vi bjuder på den!

Passande tillbehör

När du har tittat klart och bestämt dig för att köpa begagnade iPhone 7 Plus har vi tipsen för dig här! Det är dags att kolla ifall du har glömt något tillbehör du behöver till din begagnade mobil. I vårt sortiment av mobiltillbehör hittar du alltifrån skal till adaptrar. Behöver du ett heltäckande fodralskal som passar dina nya kläder? Det har vi redo. Eller gäller det kanske ett enfärgat originalskal, en mobilhållar och en ny laddningskabel? Då är det bara att bläddra dig in i tillbehörsavdelningen för iPhone 7 Plus.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: