• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone 6S

Beställ hem en begagnad iPhone 6S och få hem den imorgon! Våra leveranser sker samma arbetsdag som beställningen läggs och tar max 2 dagar att komma fram. Du kan även titta in i vår tillbehörsavdelning för att se till så du är helt redo (och säker) när din begagnade iPhone 6S kommer fram.


iPhone 6S begagnat med fingertoppskänsla

Som den första telefonen med implementerad 3D Touch finns det en del unika fördelar med iPhone 6S, särskilt med hänsyn till dess prisklass. Du kan med övning ha en betydligt smidigare upplevelse med din begagnade iPhone 6S än med tidigare modeller. Tack vare Quick Actions och Peek samt Pop.

Dessa funktioner gör upplevelsen med telefonen märkbart smidigare så fort man har vant sig vid det. När du är i hemutrymmet för en begagnad iPhone 6S så kan du markera en applikation med lite mer tryck för att sedan direkt välja vad du vill göra i applikationen, detta kallas en Quick Action. Nu kan du öppna selfiekameran direkt från appikonen istället för att behöva öppna den först, smidigt. När det gäller Peek och Pop så är dessa funktioner sammankopplade. Mottar du ett SMS fårn en vän med en länk i men du inte vet om du vill öppna länken kan du använda Peek genom att lätt hålla fingret över länken, bestämmer du dig sedan för at öppna den så trycker du bara lite hårdare. Att köpa iPhone 6S begagnat ger dig allt detta för en bråkdel av priset.

Tidlös och stryktålig design

På vissa sätt så är iPhone 6S en av de absolut kraftfulla uppgraderingarna som Apple har släppt till sina mobiltelefoner. Någon uppföljare som iPhone 7 är den inte men prestandamässigt ligger den väldigt nära. Med hjälp av av aluminium i 7000-serien tog man bort problemet med böjligheten i sina telefoner. Ingen behöver längre oroa sig över att råka böja sin begagnade mobil av misstag; en långvarig vistelse i fickan som problem är ett minne blott.

Precis som iPhone 6 behåller iPhone 6S även begagnat en tidlös design. Apple valde att behålla denna designen hela vägen fram tills de slopade hemknappen helt när de släppte iPhone X. Andra tillverkare och konkurrenter förhåller sig fortfarande till liknande designspråk beroende på vilken modell det gäller, även om heltäckande skärm har blivit standardiserat bland flaggskeppen. Att köpa en begagnad iPhone 6S betyder inte att man måste ha en ful telefon, det ser våra klassificeringar till.

Inspelning i 4K med Panorama

Nu har vi kommit till punkten där Apple introducerade inspeling i 4K. Att ha en tillgång till denna kvaliteten i dina inspelningar innebär att du i de flesta fall kommer att kunna njuta av filmmaterialet fullt ut på din TV med stöd för 4K eller 8K. Medan inte alla kan utnyttja detta så kan det vara trevligt att veta att tröskeln för 4K-inspelning är såhär låg idag.

Panoramafunktionen som Apple tillhandahåller sina kunder har blivit berömd över hela världen. Många konkurrenter har implementerat egna lösningar men Apples system förblir ett av de allra starkaste systemen för panorama-fotografi. Detta blir särskilt fördelaktigt för dig som har tillgång till en telefon som iPhone 6S begagnat. Panoramafotografi är en typ av fotografier som är roliga att utforska, se hela festen runtomkring fotografen iställer för bara en utvald punkt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: