• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone 6S Plus

En begagnad iPhone 6S Plus är den perfekta modellen in i Apples plattform. Fortsatta uppdateringar till operativsystemet och den omdiskuterade funktionen 3D Touch gör att telefonen behåller sin popularitet trots 5 år på nacken. Handla denna mobil begagnat från oss idag och få hem den inom 2 dagar!


Den oböjliga lysande skärmen

Till skillnad från iPhone 6 Plus som fick en del kritik (googla Bendgate) då höljet böjdes för lätt har begagnade iPhone 6S Plus nya metaller som håller den säker. Aluminium Serie 7000 är ett material som har betydligt mindre böjlighet vilket gör att din telefon är säkrare än tidigare. Att råka sätta sig på telefonen när man lagt den i bakfickan kommer inte längre att vara en riskfaktor. Med detta sagt rekommenderar vi inte att köra över den med en bil… eller en lastbil.

Apple har länge varit kända för att hålla sig i toppskiktet av bildkvalitet på sina mobiltelefoner. Detta stämmer även här. I jämförelse med dagens flaggskepp finns det så klart en del skillnader men det tydliga fokuset på naturliga färger och hög bildkvalitet skiner igenom hos Apples skärmar. Hitta ett passande skal med ställ och njut av dina favoritklipp på telefonens Full HD skärm (1080p).

Begagnat med 4K och optisk bildstabilisering

En begagnad iPhone 6S Plus bjuder på inspelning i upp till 4K. Utöver hög upplösning så finns även slow-motion i hastigheter från 60 FPS (1080p) hela vägen fram till och med 240 FPS (720p). Till skillnad från sitt mindre syskon iPhone 6S har begagnade iPhone 6S Plus optisk bildstabilisering. Detta ser till att hålla bilden stadig när du filmar. Inga fler filmklipp från festen där du får mer huvudvärk av det inspelade materialet än det som konsumerades under festen.

Är du i ett läge där du funderar över vilken telefon som du bör sikta efter baserat på kameran men inte vill gå hela vägen till en senare begagnad modeller? Då ger kombinationen av inspelning i 4K och optisk bildstabilisering ett par av de mest grundläggande och standardiserade egenskaperna i de moderna telefonerna.

Djup i begagnade iPhone 6S Plus skärmen

Precis som iPhone 6S kommer iPhone 6S begagnat (ny också har vi hört) med 3D Touch. Detta innebär att du får betydligt fler valmöjligheter när du interagerar med telefonen. Tryck ner olika hårt på en appikon för att hoppa direkt till den delen av en applikation som du vill använda. När det gäller fotografering innebär detta bland annat att du kan välja aktivering av framkameran för dina selfies utan att behöva byta inne i kameraappen. Att handla iPhone 6S Plus begagnat betyder inte att man tappar funktioner, enligt vissa så är detta en uppgradering från iPhone 11 Pro Max då många tyckte om 3D Touch som närvarade i serierna från variationerna på iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8 och iPhone X.

Tungt batteri och tung 3D Touch

Ergonomiskt så behåller iPhone 6S Plus begagnat den tidslösa designen från iPhone 6 Plus. Med 3D Touch så är telefonen något tyngre än normalt för det tidigare modellerna. Detta kan vara bra eller dåligt beroende på vad du föredrar, brukar du oroa dig över att din mobil knappt känns när du håller i den så lär detta vara en fördel. Samtidigt så är denna telefonen utrustat med ett betydligt mer kraftfullare batteri än det i begagnade iPhone 6S, du kan räkna med cirka 50% bättre batterikapacitet i en begagnad iPhone 6S Plus. I bästa fall så kan du använda telefonen aktivit i två dagar (beroende på skickklassificering och i sin tur batterihälsa, inga telefoner säljs med batterikapacitet under 80%) utan att oroa dig. Prisvärt!

Prestanda som håller

Hårdvaran blir allt starkare i dagens mobilmarknad. Men begagnade iPhone 6S Plus håller fortfarande måttet sett till prestanda och klarar fortfarande av många imponerande titlar på App Store. Dessutom så stödjer våra begagnade iPhone 6S Plus mobiler den senaste uppdateringen till operativsystemet (iOS 13.3). Tack vare detta så kan du räkna med gott om stöd bland olika applikationer och den fungerar utmärkt till den som tycker om att spela på mobilen. Fortnite fungerar för närvarande till telefonen och körs i 30 FPS, något som vi tror kan vara relevant då spelet har blivit enormt populärt över hela världen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: