• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone 6

Köp Apples klassiska iPhone 6 begagnat idag och få hem den inom 2 dagar. Med ett nytt designspråk och nästan trippla prestandan i jämförelse med föregångaren tog iPhone 6 världen med storm. Detta är mobilen som lade grunden för Apples moderna design för iPhone.Filminspelning i slow-motion

Idag så är det standardiserat att kunna spela in i slow-motion med din mobiltelefon. Tillverkare har även börjat implementera dem i sina budgetmodeller. Men först ut med slow-motion bland Apples modeller var iPhone 6. En begagnad iPhone 6 erbjuder dig möjligheten att spela in i slow-motion till en bråkdel av priset för de senare modellerna. Har du inte en stor budget men älskar att spela in filmklipp eller leka med kameran så är iPhone 6 ett val som borde passa dig utmärkt.

Första iPhone med HDR

Är du en som ogillar att färger flyter in i varandra på dina fotografier är iPhone 6 ett bra val tack vare dess inbyggda stöd för HDR (High-Dynamic Range). Detta läget tar flera bilder med olika exponeringsvärden för att sedan bygga samman dem till en enhetlig bild. På så sätt slipper du en himmel som blir helt vit när du ska ta en bild av familjen vid en picnic eller bisarrt mörka rum när en lampa råkar vara riktad mot kameran. Att köpa iPhone 6 begagnat innebär att du (beroende på vad du har för närvarande) antingen behåller möjligheten att ta dessa balanserade bilder eller öppnar upp för den.

Apple Pay till lägst pris med begagnad iPhone 6

Först med iPhone 6 så släpptes Apple Pay. Telefonen har ännu idag stöd för Apple Pay vilket innebär att du kan betala med telefonen i majoriteten av alla butiker i Sverige. Plocka bara fram din begagnade iPhone 6, öppna upp Apple Pay och blippa mot kortmaskinen. Är mobilen laddningssäkrad kan du med andra ord lämna ditt kontokort hemma!

Bakom denna applikationen ligger NFC (Near-Field Communication) som är utvecklat från teknik som var till för att identifiera radiofrekvenser. Ett chip i din begagnade iPhone 6 aktiverar eller aktiveras av en annan NFC-utrustad enhet i närheten och därefter så ges du möjligheten att betala. Det är fantastiskt enkelt.

iPhone 6 Begagnat med AUX

Hallelujah! Med ett par steg bakåt i tiden så hittar vi återigen den AUX-porten som saknas i senare mobiltelefoner från Apple (samt andra tillverkare). För dig som helst vill fortsätta använda hörlurar med sladd är detta säkert välkommet. Idag finns det ett gott utbud av trådlösa hörlurar men behovet av att ladda ännu en enhet kan bli lite för mycket, då är det skönt att kunna luta sig mot en sladdad lösning. Koppla in och lyssna direkt, hur mycket mer klassiskt kan det bli?

Gammal men brett stöd bland appar

Idag så har Apple slutat att skicka ut nya uppdateringar för sitt operativsystem till iPhone 6. Det senaste släppet till en iPhone 6 är iOS 12.4.4, lyckligtvis så är detta ett operativsystem som fortfarande stödjs av massvis med applikationer på App Store (Apples onlinebutik för applikationer till iPhone/iPad). Är du orolig för att applikationer ska sluta stödja din enhet är det inte något du behöver vara orolig över just nu, medan mer krävande applikationer och spel kanske inte stödjer just din modell finns det fortfarande ett gott utbud med nöje och verktyg. Är det viktiga verktyg som BankID eller kommunikationsapplikationer som Whatsapp finns det ingen anledning att oroa sig. Begagnade iPhone 6 har hårda kvalitetskrav från oss och testas genomgående.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: