• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone 6 Plus

Du har hittat kategorin för våra begagnade iPhone 6 Plus! Alla telefonerna har blivit testade utförligt och levereras inom 2 arbetsdagar. Officiellt stöd för uppdateringar till operativsystemet är avslutat men många utvecklare väljer fortfarande att stödja telefonen för dess popularistet. Detta gör den till ett utmärkt budgetval.


Begagnat med Slow Motion och 1080p

Att köpa mobiltelefoner i de lägre prisklasserna gör ofta att man saknar någonting. Man vet att långt därute i den mystiska (plåboksfyllda) världen så har de superfunktioner. Turligt nog har vi kommit så pass långt i tekniken att man även med budgetpriser kan få ta del av funktioner som slow-motion inspelning och högre upplösning i sina skärmar. Detta gäller inte minst vid köp av iPhone 6 Plus begagnat. Även bland dagens moderna budgettelefoner så saknas ibland möjligheten till inspelning i slow-motion, men med en begagnad iPhone 6 Plus så får du både detta och en skärm som är en fröjd för ögonen. 

Begagnad iPhone 6 Plus med bra batteri

Våra begagnad iPhone 6 Plus mobiltelefoner testas för flera olika saker, inte minst så lägger vi stor vikt vid batterikapaciteten. De begagnade telefoner som vi skickar iväg till våra kunder har fått sina batterier testade och när du mottar din begagnade iPhone 6 Plus från oss har du garanti som täcker för ursprunliga problem. Att det kvarstår sådana händer sällan men när det gör det så är det bara att höra av sig till oss för hjälp i ärendet. Räkna med en hel dags användning utan några orosmoln, detta gäller inte minst tack vare en begagnad iPhone 6 Plus större batteri som ger det mer än 50% längre batteritid än iPhone 6 begagnad.

Betala i butik med begagnad iPhone 6 Plus

Först med iPhone 6 och iPhone 6 Plus så kom Apple Pay. Idag används tjänster som denna oavsett plattform. Apple Pay utnyttjar NFC (Near-Field Communication) för att göra det supersmidigt att betala och koppla ihop olika enheter. Gå fram till kassan, öppna Apple Pay, blippa mot kortläsaren och… färdigt! Medan Apple har slopat stödet för uppdateringar av operativsystemet till iPhone 6 och iPhone 6 Plus finns det fortarande många av deras applikationer som fungerar på telefonerna.

Hörlurar till begagnade iPhone 6 Plus

För dig som har ett par gamla dammiga hörlurar hemma (de kanske inte är dammiga, vad vet vi) finns det en liten guldklimp här. Till skillnad nästan alla senare modeller finns här en AUX-port där du kan koppla in dina 3,5 mm hörlurar. Har du ett par trådlösa hörlurar finns det ingenting att oroa sig över heller eftersom enheten också har stöd för Bluetooth. 

Brett appstöd och långsiktig vinst

Precis som beskrivet ovan finns det fortfarande gott om stöd för telefonen bland applikationerna. Även om Apple inte längre släpper uppdateringar till den så finns det fortfarande väldigt många som äger en iPhone 6 Plus. Att det finns många ägare innebär att det fortfarande är relevant för många utvecklare att behålla stödet för telefonen. I sin tur lder detta till att du inte behöver byta telefon direkt utan kan räkna med att telefonen är fullt funktionsduglig en bit framåt, behöver du byta upp dig i framtiden så kommer priserna för de senare modellern att ha sjunkit så pass att du kan byta upp dig igen. Räknar man efter hur ofta människor byter ut sina telefoner så behåller de flesta inte sina telefoner i mer än två år då de betalar av det med sin operatör. Räknar du då med att behålla din begagnade telefon ungefär lika länge så kan du på fyra år spara upp till 20 000 kr i jämförelse med någon som alltid ska ha det senaste. Det kallar vi ekonomiskt tänk!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: