• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone 5S & 5C & 5

Köp iPhone 5, iPhone 5S eller iPhone 5C här! Du hittar god variation mellan de tre tolkningarna av iPhone 5. Medan en begagnad iPhone 5C och en begagnad iPhone 5S ursprungligen är en del av samma generationssläpp har de stora skillnader i prestanda. Läs mer om detta längst ner på vår hemsida. Beställer du en begagnad mobil idag kommer den fram till dig inom 2 dagar!Praktiska ändamål för begagnad iPhone 5/5C/5S

Att välja vilken modell dessa smartmobilerna man är intresserad av kan vara klurigt. Är man inte särskilt insatt kan de kännas likvärdiga bara baserat på namnen. När det gäller begagnade iPhone 5 och iPhone 5C handlar det om två telefoner som i stort sätt är samma modell, med några få skillnader som kan vara avgörande beroende på vad du har för prioriteringar. Är du ute efter känslan som aluminiumhöljet ger och inte bryr dig så mycket om de knappt märkbara skillnaderna är iPhone 5 det mer rekommenderade valet. Men om du vill ha en främre kamera som fungerar lite bättre i dåligt ljus samt ger någon enstaka timmes mer batteritid är iPhone 5C en starkare kandidat, det yttre höljer för iPhone 5C är gjort av polykarbonat vilket varar längre men också gör telefonen lite tyngre.

Generationen med fingeravtryck

Tydligast skillnad är det mellan begagnade iPhone 5 och iPhone 5S. Du hittar fingeravtrycksläsare i iPhone 5S, en milstolpe i Apples historia som tillverkare av smartmobiler. Tekniken fungerar snabbt nog att se till så du kan känna dig säker oavsett vart du går. På detta sätt så skyddar du dig änu mer effetktivt mot de som vill stjäla din telefon och utföra hyss din personliga information. Är detta viktigt för dig kan det inte bli mycket billigare än iPhone 5S.

Vackert aluminium till begagnade iPhone 5 / 5S

Iphone 5S är den klart starkaste telefonenen av dessat tre. Du får delvis samma typ av aluminiumhöljer som till iPhone 5 och sedan en fyrkärnig processor som är cirka 2,5 gånger snabbare än den till föregångaren iPhone 5. Med andra ord så kan du räkna med bredare stöd för den senare modellen (begagnade iPhone 5S släpptes ett år efter begagnade iPhone 5).

Men det finns fler fördelar. Inte minst bland dessa är kameran som erbjuder bättre färgbalans och mindre noise i bilderna du tar, tydligaste blir det när du fotar i dåligt ljus.

Från iOS 10 och vidare!

Till skillnad från de äldre begagnade modellerna iPhone 4 / 4S sträcker sig uppdateringarna till operativsystemet hela vägen in i dublesiffrigt. Detta innebär att telefonena fortfarande har bra stöd, särskilt sant är detta för iPhone 5S som sträcker sig hela vägen fram till och med iOS 12.4.5. Uppdateringen för det stödet släpptesi januari detta året, det har gått lite mer än 6 år sedan telefonen släpptes men Apple släppte alltså den senast uppdateringen till iPhone 5S begagnat i januari 2020.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: