• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone 4 & 4S

Apple lanserade begagnade iPhone 4 och iPhone 4S år 2010 respektive 2011. För många blev en begagnad iPhone 4 ett definierande ögonblick och söker du på internet hittar du många som fortfarande använder dessa mobiltelefoner. Iphone 4 och iPhone 4S begagnade passar utmärkt i handen med en fingertoppskänsla vars eko fortfarande ljuder mellan väggarna hos jättarna i mobilindustrin. Räkna med att telefonen kommer fram inom 2 arbetsdagar!Begagnade iPhone 4 / 4S med tidlös design

Många kommer ihåg iPhone 4 och iPhone 4S som på många sätt cementerade vikten av en väldesignad smartmobil. Innan dessa modeller så lades inte anmärkningsvärt mycket tid vid ergonomiska faktorer samt deras samspel med hur telefonen såg ut. Först med iPhone 4 / 4S märktes ett tydligt steg mot mer stilmedveten design. Att köpa en iPhone 4 / 4S begagnat innebär att du får ta del av dess tidlösa design, på många sätt så är den värdig att studera även för dig med intresse av hårdvarudesign oavsett om du behöver en ny telefon eller ej.

Billigt, tidslöst och historiskt meningsfullt. Lanseringen av billiga iPhone 4 / 4S begagnat innebär en vinst för dig som kund. Idag är telefonen oerhört billig och medan mjukvarustödet är svagt för iPhone 4 (iOS 7.1.2) så finns det fortfarande ovanligt många som stödjer iPhone 4S (iOS 9.3.6).

Billigaste Apple mobilkamerorna till begagnad iPhone 4 / 4S

Fotografering äntrade inte Apples smartmobiler förrän lanseringen av iPhone 4 och iPhone 4S. Både snygga stillbilder och godkända filmklipp går att ordna med på iPhone 4 och iPhone 4S. Har du lite högre krav på just dessa så rekommenderar vi kameran i begagnade iPhone 4S, kameran i den smartmobilen kan spela in film i upp till 1080p. Dessutom har du bättre ljus och färgåtergivning i bilderna som tas med den begagnade mobiltelefonen.

Operativsystem på begagnade iPhone 4 / 4S

Idag har våra mobiltelefoner fungerat till bärbara datorer som i vissa fall är starkare än våra faktiska datorer. Den ursprungliga visionen för smartmobiler har med andra ord blivit verklighet. Begagnade iPhone 4 och iPhone 4S hängde med länge i uppdateringarna som släpptes till Apples mobila operativsystem iOS. I takt med att operativsystemet blivit mer avancerat så har stödet också slopats till de äldre modellerna, men det finns betydande skillnade rmellan operativsystemen i de två telefonerna ändå. Precis som vi anmärkte tidigare finns det flera som ännu stödjer iOS 9.3.6, den version som fins i en begagnad iPhone 4S, men stödet till det nu åldrande iOS 7.1.2 har blivit allt sämre.

Liten risk att tappa begagnade iPhone 4 / 4S

En sak som gör att iPhone 4 / 4S begagnad innebär en mindre risk för användaren är att den har en väldigt bra passform för din hand. Att tappa telefonen av misstag blir väldigt svårt när den har så klart definierade hörn och kanter tillsammans med den mindre formfaktorn. Du kan hålla om hela telefonen med en hand och tack vare detta har du i de allra flesta scenarion ett väldigt bra grepp om begagnade mobilen.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: