• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Begagnad iPhone 7

En billig och begagnad iPhone 7 i hög kvalitet, det är vad du hittar här. Ta chansen och spara pengar på en begagnad mobil idag, vi leverar till dig inom 2 dagar!

Populära produkter i underkategoriernaBegagnad iPhone 7 med senaste mjukvaran

Köp en begagnad iPhone 7 har en av de största fördelarna på marknaden just nu. Begagnade iPhone 7 mobiltelefoner får fortfarande uppdateringar från Apple och är därmed den billigaste iPhone du kan köpa begagnat som fortfarande hålls vid liv av tillverkaren. Ursprungligen släpptes iPhone 7 med iOS 10.0.1 och även en begagnad mobil har tack vare Apples stöd den senaste uppdateringen iOS 13.3.1. Tack vare detta kan du räkna med att gamla applikationer fortfarande stödjs.

Att få de senaste uppdateringarna till sin iPhone 7 innebär att man slipper oroa sig för att någon applikation plötsligt ska sluta fungera. Dessutom ser det till så att du alltid har de senaste säkerhetsmodifieringarna som Apple lanserat, en del av marknaden som de fortfarande har ett starkt grepp om eftersom Android som en öppen plattform också gör den lite mer riskfyllt för mindre erfarna användar.e

En regnsäker begagnad mobil

Med en begagnad iPhone 7 så behöver du inte oroa dig lika mycket för vattenskador. Telefonen utrustades ursprungligen med försegling på insidan som ser till att telefonen håller sig säker även i badkaret (vår personliga rekommendation är att inte utmana ödet genom att hålla kvar den under vattnet för länge…) och i duschen.

Det är självklart viktigt att se till så inte smuts eller liknande hamnar i den begagnade telefonens mindre öppningar som vid högtalare och liknande. Skulle det hamna fukt i högtalaren så kan det låta något dämpat, då är det bara att sätta telefonen på torkning med högtalarna nedåt, resten är upp till gravitationen.

Kamera bra i dåliga ljusförhållanden

Foton av en måne i vintermörkret eller av brasan du satt vid den där sommarnatten tog ett stort kliv framåt med en begagnad iPhone 7. Tack vare dess uppgraderade kamera så tog telefonen stora steg mot att erbjuda gångbara fotografier tagna i mörka miljöer. Har du tidigare varit lite missnöjd med bilderna på din iPhone 5 eller iPhone 6 så kan du räkna med en uppgradering här.

Tack vare en förbättrad kamera så får du även ut ännu mer ur HDR-läget i en iPhone 7 som köpts begagnat. En mörk stuga mot en ljusblå himmel kan bli knepigt, med färger som byter över till mörkar eller ljusare varianter beroende på om du siktar mot himmeln eller stugdörren. Men med HDR så slipper du detta och iPhone 7 tar märkbart bättre bilder under komplicerade ljusförhållanden, på detta sätt kan du få en klar stuga med en klar himmel.

Gott om billiga tillbehör

När du har tagit beslut om att köpa iPhone 7 begagnat kan det vara dags att kolla in passande tillbehör. Tack vare ett omsorgsfullt urval av produkter i vårt sortiment kan du enkelt hitta antingen det skal eller den adapter som passar dig, glöm dessutom att hitta ett par trådlösa hörlurar eller en aux-adapter ifall du hellre använder dina gamla hörlurar.

Hos oss finns det både originaltillbehör från Apple och tredjepartstillverkade tillbehör. Vårt mål är att se till så du har så absolut bra möjligheter som du kan att välja både telefon och tillbehör på samma plats på samma dag. Det är väl ändå smidigast så?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: