• Logga in
  •  /
  •  Alltid fri frakt över 499 kr
  •  Snabba leveranser
  •  Öppet köp 30 dagar

Laga Mobil

Välkommen till Teknikhouse.se Mobil Reparation! Vår expertis är i dagsläget mobil hårdvara.

Behöver du byta display? Eller kanske är det batteriet som trasslar? Behöver du någon helt annat typ av reparation? För att komma till den avdelningen som är mest relevant för dina behov kan du klicka på den ikon som passar dina respektive behov.

Skicka in din enhet för reparation och service hos oss!
Hitta din modell i formuläret här under och välj den tjänst som passar, t.ex. glasbyte. Om du är osäker på vad som är fel så väljer du en undersökning, så kontaktar vi dig när vi felsökt din enhet (Kostnadsfri felsökning).

Efter att du lagt din beställning och genomfört köpet så får du en orderbekräftelse via e-post med vidare instruktioner hur reparationen går till.

Här löser du spräckta skärmar och grafiska mardrömmar. Behöver skärmen fixas klickar du alltså här!

Här löser du spräckta skärmar och grafiska mardrömmar. Behöver skärmen fixas klickar du alltså här!

Behöver du tanka livet i din telefon så det inte tar slut på elektrisk bensin på bara ett par timmar är detta din avdelning.

För alla andra typer av reparationer är det här du finner lösningen. klicka här så kan du vara så specifik du vill!

Vi erbjuder alltid kostnadsfri felsökning av din enhet. posta den till oss så återkommer vi med en kostnadsförslag på vad det skulle kosta att reparera din enhet. (Kostnadsfri felsökning) Vi samarbetar med Postnord och DHL och du kan själv välja fritt hur du väljer att posta in din telefon till oss. Det viktiga är att du skickar den spårbart så din enhet är försäkrad under hela transporten.

Vårt mål är att reparera och skicka tillbaka din iPhone samma dag som vi tar emot den. Det innebär att du blir utan din mobil i endast 2-3 arbetsdagar.

Hittar du inte din reparation kontakta oss på info@teknikhouse.se 


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information


Moms visas: